15 November 2014

Amrullah Khairi aka AM



Just met a person, that I called Juju, or 'nama pena' AM. haha

Nama Pena : Amrullah Khairi Bin Nadzri
Tarikh Lahir Pena : 14Nov 19**
Tempat Study : VEHAEN
Bidang : -tak ingat-
 cool-blooded. pretty. suka pizza. suka history. pandai buat triffle.

Hai juju :) 
Selamat Hari Tua yang ke-19. May Allah bless your life dear. I just miss laa nak hangout. even bila hangout senyap senyap. just toleh toleh gituww. Lama tak keluar. tskk.

Juju, takpe kan kalau kita asyik panggil Am Am Am Am. haha, sebab kita suka. haaaa~ Juju, I'm sorry for selama ni jadi your troublemaker. *flashback cerita sekolah dulu* I'm sorry kalau selama ni, kita jeles or apa ke. *flashback benda paling x matang dulu* I'm sorry if selama ni driver yanng paling menakutkan *:'(* 

Juju, kita nak awak tahu.. kita sayang awak. *aum* haha.
hey! mahal taw nak taip ni. jadi awak kena hayati. k lol. 

Kita nak awak tahu, selama ni kita rasa sangat sangat bersalah kat awak, sejak dulu lagi, sebab banyak buat masalah. very childish ke ape ke. 

Kita nak awak tahu, selama ni kita dok usha usha je awak punya gambar yg ada dalam laptop ni kalau rindu.  *haha*

Kita nak awak tahu, kita nak sangat jaga hati semua orang. Sebab kita rasa kita ni annoying.

Kita sayang awak. Tu je. 

Sayangg awak sebagai buddies. nah flying kiss :*

No comments:

Post a Comment