28 October 2014

One Step Closer

Bismillah.
Fuh Fuuh~ Ku sapu debu yang tebal di laman sesawang ini. haha.

Lama tak sentuh blog- sebab encik lappy rosak .tsk.
lama jugak tak sentuh blog- sebab final around the corner. acah-acah belajar *haha*

One Step Closer. Lalala~
Here, I want to say goodbye to my dearest sem II. anyeong! argh. Lepas dah sem paling sesak sampai sakit dada. hilangg dah semua sakit sakit badan lari sana lari sini. Pergi dah benda benda yang buatkan hati sakit dalam sem II ni.

Tapi, sem II ni banyak pahit dari manis.
Manis bila sem ni paling teruk outing dengan glurp-glurp. Sampai sem kali ni, tiga kali overnight. Ya rabb :')
Paling manis bila, ...

tu je.

Pahit bila, trettretrtetrettetettrtetetret.
aku menyampah gila nak ingat balik. kalau boleh, grr grr grr. 
Pahit bila, air kat KUIS takde sampai rasa nak meroyan pun ada.
Pahit time jawab paper IT yang bagai nak gila.

Hopely, next sem, going smoothly~ takde lagi benda menyampah ni.
korang, tak payahlah masuk kuis. hahahahahahhaha

Cuma, next sem ni nak jadi matang sikit. tak payah dah nak jadi budak budak sangat- orang bukan suka. nak2 nak orang dekat. Cuma next sem ni nak jadi orang baik- haha. credit to all my coursemate.

Dahlah, One Step Closer lagiiiii~ kringg kringg~

No comments:

Post a Comment