19 September 2014

#FATC

bah, FATC bah. what is it?



#FinalAroundTheCorner

Paper aku 30Sep 2014. Then habis 17 Sept 2014. So, readers.. aku butuh doa kalian sikk. tahu gak? sem ni sem yang paling syahid sangat. When banyak subjek yang kau kena belajar sendiri. Dah lah yuran apak mahal. *sape suruh masuk kolej* kah kah.

Hep! What you got is what the best that you get. wt? My English, sorry :3

Aku sekarang, tengah menaip dari bilik aku. Sambil menguap-nguap. Sambil dengar lagu Heart Attack. Ya~ Memang Heart Attack sangat. Now, study week, tapi sekelumit pun aku tak boleh balik. aku ada kelas, ada midterm. Usrah? banyak kali aku skip. Daurah? banyak kali aku excuse. Bukan aku sengaja. Bukan aku mencari alasan, tapi...kadang-kadang apa yang kita plan mana menjadi. Plan Allah itu yang menjadi. Kan?

Hari ni, baru lepas amik slip exam. Ada satu scene tadi, orang tu pakai jubah putih. Tapi datang BPA tendang pintu. kawan aku terkejut. dah kena dengan pak ostakk ni ha?

Tapi, heh. Ni pesanan untuk semua yang bekerja; yang kau dapat duit hasil daripada orang bz like student tu... T O L O N G L A H kalau kau tu tahu H A K kau sendiri! grrrr. cth; kau habis meeting, dan kau nak ke balik ke office, tapi kau keluar dengan officemate-jalan2-snapping tapi kau tahu, ramai orang beratur dekat kaunter kau nak selesaikan masalah.

Orang ni semua, tak sama halnya. BZ nye pun sama- jadi tolong ye. tolong.

Orang berjubah tak perfect mana.

Orang ber'khemeh' ada batas sabar.

Orang pakai shortpan ada tahapnya.

Senang kata, hati masing-masing ni ada limit sabar. grr grr grr.

Ok, back to my topic. FINAL AROUND THE CORNER BAH oiii. oiiii!

FIQH IBADAH

MUET

BAHASA KEBANGSAAN

BAHASA ARAB

PENGENALAN IT

SYAFAWI

TASAWWUR

TU subejek aku yang %$^*&( ngangangenadqdeeidudeidjd23oij2oj3jb#$^&*(hbv3$%^&*(bvgdtrfg(*&

sorry, keyboard aku rosak. Jadi, kawan yang membaca, atau orang yang membaca ni anggap aku 'special' bhahahaXD tolong doakan aku ye :)

No comments:

Post a Comment