21 August 2014

Demam Walimah

Ceh tajuk. over action seh. kah kah kah. demam walimah? nope la. 

credit bukan untuk aku. tapi kredit untuk ikhwah akhawat yang rasa dah sampai seru, credit to akak roomate yang asyik jalan dengan abe, credit tu kak nisa yang rasa sedih sebab rasa takde orang suka dia,  credit to my dearest amie yang dia rasa dah fall in love, credit to my lovely roomate ain sebab dah terpengaruh dengan akak roomate yang umur memang dah 20+.

Ok. credit to all.

yang penting bukan credit untuk aku.

On FB. .trrt.trrt. dot dot dot invite you to Walimah bla bla bla. Pehhhh. SubhanaAllah, my senier kawen dah.

.trrtt.trrtt/ dot dot dot invite you to her Walimah. Pehhhhh. another lagi my senier.

.trrrt.trrt eh gambar apa ni? Peeeeh?! senier 'berikhtilat' secara halal dah.

.kringg.kringg. sepupu call, kata ada orang nak masuk ehem ehem. peeehh! dulu main potong-potong sayur kannn?

and another trrtt trrrtt. 

Just to say, berikhtilat lah secara halal. bersentuhlah secara halal. bersama-samalah secara halal.

aku? 19 lagi. baru semII. tak langsung pun terfikir. untuk my ketiga-tiga roomate, korang nak kawen kawen! 
to my dearest friend Mrs A and Mrs A ; hwaa hwaa hwaa! korang, zaman muda kita tak kering lagi. Takmoh lah nak habiskan zaman bujang cepat sangat.

aku, akhawat yang orang kata, budak-budak lagi. Ting Tong.

2 comments:

  1. bila amie rasa dah fall in love ni?

    ReplyDelete
  2. bukan amie sentiasa fall in love ke? har har har har

    ReplyDelete