26 August 2014

.Brainstorm.


Assalamualaikum. Korang, dear semua. nama tak, brain storm tu? haa, storm lah tu. berselirat, berserabut, segala macam ada.

Dah masuk week 11 dah aku yang sem II ni. Haih haih, besar sangat dah. Sangat dah ni.

Ok, why brainstorm? Why?! Sebab, assignment bah. Kepala ni bah, nak sakit dah bah, kepala ni bah dah dua tiga kali masuk angin. lutut ni bah, dua tiga empat kali dah getar bah. Assignment banyak sangat. Sangat sangat. super duper mesta banyaknya.

Fiqh Ibadah nye.
IT nye.
Bahasa Kebangsaan nye.
Bahasa Arab nye.
Tasawwur nye.

dan paling penting, HKK - HARI KOMUNIKASI KHALAYAK

for the first time, HKK buat dekat PKK, Pusat Konvokesyen. and for the first time, kau handle program. and for the first time kau jadi S/U program, segalanya, for the first time!

Setiap hari ngadu kat ayah, ayah..akak penat. Akak penat sangat. Tidur lewat malam, pergi kelas lambat, kertas kerja itu ini itu ini. Ayah, ayah. Kadang-kadang sampai terngalir ayaq mata,

PAUSE.

I miss my HIDAYAH JB :'(
I miss the surrounding, yang sangat menjaga hubungan ikhwah akhawat. I miss, rindu nak dengan akhawat. rindu nak berprogram. rindu segalanya. rindu, rindu kawan gxiv. entah, maybe kesibukan yang ditelan detik masa ni membuatkan aku teringat saat buat kerja sama-sama. menangis sama-sama.

Aku rindu waktu tu.

Ok, nak inform.. HKK nanti, aku sajak atas pentas. Mohon doakan, sebab mesej aku pasal ; Saudara-saudariku.

Terima kasih dekat Abang Gantang yang sudi ajar sampai ke next stage ni, Alhamdulillah :')
Thanks to Allah, who yang menceburkan aku dalam bidang ni, ingat mimpi je, tapi Alhamdulillah :')

Aku, ni manusia yang tak tahu silap aku sendiri. Kadang-kadang, yaa maybe adat orang Johor kot yang suka cakap lepas takde lapik tapi manja dan sentap. Maaf kepada yang aku pernah tersakitkan hati. pernah terguris. Lagi-lagi MT HKK, dan AJK. Lebih-lebih lagi jugak dekat my lovely roomate Ain, yang sekarang aku rasa dah renggang sbb meeting sana sini.

Tapi, Ain, goodluck for your Job at HKK nanti :'P I'm so so so so so so so so believe that you can do it my lalink! MC for that day! YEAYYH.

Ok, esok hari aku bz lagi. Doakan aku tak pengsan dalam PKK nanti ke, dalam kelas ke. hahaha.

tadii.. haih.

No comments:

Post a Comment