27 March 2014

Final Exam

17 MAC l 26 MAC l 31 MAC

Tarikh apakah?

Bismillah, Assalamualaikum! 

Firstly, *biyane* sebab lama tak hupdated. Masa banyak, tapi tapi tapi tapi~ 
As student course Dip Syariah kat sini, banyak sangat masa lapang. Even kalau minggu final pun, mak oiii, masa sangat lapang.

Dan tuptup, dapat memo, final dah nak dekat daaaaah~ lalalala. so 4 subjek berbalas 3. err. 

MPU- Pegajian Am.
DLEP- English
DLAP- Arabic
DIQF- Hafazan.

tapi, hafazan takde lah masuk final. Just, tahriri syafawi dalam kelas. masuk markah final. Gap antara paper, seminggu. Banyak memang banyak, fuhh. Seminggu study week jadi,, err movie week kot. Asyik duduk melayan movie atau drama. Khamis balik rumah, tengok ayah. femili and also amie. kihkihkih :') Ayah nak balik dah arab, so balik rumah. Amie pun sama nak balik egypt dah. Jadi pengalaman balik naik flight memang best. Naik KTM dari Putrajaya Central > LCCT. Paling best bila makida join sekali. Naik bas ke LCCT. wuuu tak teroka lagi kot KL ni. tsktsktsk. Ok jadi, kami berdua pun terbang ke JB!

Yeayyy! Dalam kereta tengok ayah, ibu dan bebiboyyyy! Weee my deary adik.Ayah cadang nak jenjalan kat desaru. apa entah nama tempat tu. tapi pantai tak boleh mandi sebab banyak bantu, and lagipun tempat dia tak bersih.
jadi, kitorang sefemili duduk jelah dekat dalam bilik. Makan nasi beryani ayah buat. peh, nikmat~ Ingat dekat asrama boleh makan gini ke?
Air tangan ibu ayah tu, paling osem. Kan? Sabtu, dengar berita pasal  #MH370 *review my latest post 
The next day, hari nak balik tu hari Isnin, keluar dengan Amie kejap, berfoya-foya macam amik gambar, jalan, main bowling, karaoke .

Ok, first time karaoke mak ida belanja, peh. hilang semua stress, aaaaa~ Main boling opekos laa amie kan? kan? kan?

Balik asrama, hari Rabu, makida hantar. Balik-balik je, hosmet semua lain dengan aku. err, diorang kata budak kecik. heee :D

ok. InsyaAllah, ahad ni buat Jamuan rumah. Jamuan last, sem depan entah dapat sama rumah ke tidak :'( tskk. Jadi, awaiting for my post!

#PrayForMH370
#PrayFor529


No comments:

Post a Comment