11 March 2013

Little Junior!

Weheee. Assalamualaikum ! bertemu lagi kite di dunia blog! Dan dan dan dan dan dan. Mesti anda semua merindukan sayakan?! *muntah* Dan dan dan dan dan, lagi satu?! Siapa tahu apa yang berubah? Angkat tangan! Ye anda! Anda. Jawablahh. "Blogskins?" weee. betul! Tahniahh :) *fliying kiss* Ok back to the topic.

Little Junior? Heh.
 "Esok boleh tak enti tolong jaga budak2?"

Ok deal. In Sha Allah. Jaga budak dengan Syahirah. wohoo.






Dan nak tahu satu cerita tak? haha, Angguk lahh. angguklahh cepat. ok bagus.

Lepas main bola beracun, ada sorang budak perempuan, 6 tahun. Aku tengok dia, kesunyian. cehh.
 "Adik, awak nak main apa?  Awak nak main bola?"
Budak tu tengok je aku. Then aku tak sangka langsung yang die die die die die die. arghh, kenapa mesti sepak muka aku? Apa salah aku? Warghh. Apa masalah die. Fine. Berbirat,

Dan, aku dapat pengajaran. Budak-budak ada perasaan. Jangan kasar. Nanti dia kasar balik. eh? apeseh.

"Melihat orang tua, ingatlah, banyak jasa yang sudah mereka berikan. Melihat kanak-kanak, cemburulah kerana dosa mereka tidak sebanyak dosa kita "

No comments:

Post a Comment