31 December 2012

Indonesia PART ONE!

Bismillah. Alhamdulillah. SPM dah pun selesai. Haiih, budak Hidayah ni macam2 ragam. Sakit itulah. inilah. takpelah. Demam campak. Denggi. haha. takpe, InshaAllah kejayaan datang jika diorang anggap ini ujian Allah.

Habis je SPM, JAMUAN! HOREAAAH! [balik nantilah eh orang update]

Alhamdulillah. kami ke Indonesia menyambut percutian sementara ayah balik kat sini. setahun sekali tuuh! pfffft!



Taman Mini Indah Indonesia


Tangkuban Prahu.
Kat siniii, yang asap2 tu kawah. Gunung Berapi ni still active tapi tak meletus EnshaAllah. Jadi bila sampai sana, bau belerang. time nilah, ooohh belerang asal dari sinii.

Tu diaa. si ayah. si maman. dan si adik.
ok jakun.

Taman Safari Indonesia. Banyak kali ayah cakap. Kenapalah kat Malaysia tak buat macam ni. Superb best okeyhh! Jumpa binatang, bukan dalam sangkar. Tapi binatang yang dibebaskan dan kita bebas bagi makanan kat diorang. tapii! bau tu memang kena tahan sikit lahh. HahahXD
Dalam Taman Safari ni jugak ade funfairr! Tengah jalan2, tetiba nampak TOXIC Rumah Hantu in 3DX. haha. bajet cool lah bila masuk. Diorang ni memang bijak. dia campaknya aku dengan ibu duduk belakang jauh dari ayah and adik2 lelaki. Ceeh, cakap dengan ibu "Kalau ibu takut, pegang je tangan akak kuat2. Kalau takut sangat, pejam je mata tuh"
 Hahaha! last2 dua2 tutup mata. taknak masuk lagi!

No comments:

Post a Comment