15 December 2011

XPERT (A)

TYPE: XPERT

TARIKH: 9-11 DISEMBER 2011

TEMPAT: SEK REN AL-AMIN KERAMAT
SEK ISLAM ADNI
SELURUH BANDARAYA KUALA LUMPUR

PESERTA: PRODUCE GEN 6


Alhamdulillah JOHOR hantar 30 oraaang?! wow!

Johor + Muar + BP

Satu bas!

3 Team! ; Johor A Johor B Johor C
Ramai sungguh kaaaaan???!!






Akhawat :) Miss them a lot!

Fathiyah-Atikah-Raihana-Hidayah-Kak Hani-Kak Najihah-Najwa-Owner
Safiyah-Salsabila-Basyirah-Radhiah-Afiqah-Asma

#yang takde Lina


First day;
Hati resah, kenapalaah aku rasa tak sedap hati ni? Ya Allah ada yang tak kena ke? Rasa macam nak menangis, Allah...

#Bas akan ditunda pada pukul 1.30 pagi sebab bas rosak.
Ada masalah brek, so berkumpul pukul 1 gitu.

-mesej-

Hati ni terus lega tak tahu kenapa. Ya Allah, mungkin ini ada sebab aku berasa resaah!

tettttt.

berkumpul dekat pejabat IKRAM pukul 1 pagi, * depan zhulian sebenarnya. haha. Setibanya kat situ, mak aihh ramainya dah tunggu. Malulah nak keluar kereta dengan beg yang besar gaban nii. aah. lantaklaah.

lepas pilih amir amirah, masuk dalam bas, alahaai lajunyaaa peeh.

sampai dekat depan Sekolah Rendah Al-Amin Keramat pukul 7.00 pagi, nampak team Melaka and Johor (BP) dah sampai. wat, tuan rumah tak sampai lagi? hahah ok,

kitorang pun jakun laa tengok sekolah diee. akhawat buat satu video, lepas tu send dekat Kak Hasnor 'kitorang dah selamat sampai' hahahaha. lawak tak boleh blah.

Then2x.. lepas dah segala macam2 bende alah tu selesai, kitorang pun memulakan aktiviti kitorang yang ke dua selepas ice breaking,

Iaitu....



"Kais pagi makan pagi"

Masa : 12.00-4.00 petang.

Maka disinilah terjadinya beberapa kekecohan yang berlaku. Kan writter pernah cerita yang Johor dah tetapkan team masing2, kan? ingat tak? kalau tak ingat, cuba selongkar balik blog ni. haha apekaah -.-'

Tuptup, abang FC cakap, "Dalam satu team mesti ada lelaki dan perempuan, so johor 3 team n negeri lain" Time tu semua terkejut sakan! Allaaah! macam mana niee???

Kita dah get ready semua barang! dah keluarkan modal semuaa! dah, dah , dah,
*But, it's ok. We must remembered, KL. Dunia Metropolitan, so memang wajiblah kena ada kaum lelaki yang 'kuat' dan 'taf' takpelaah, redhaa.

MINTA MAAF!


Amir dan Amirah pon dah kecoh nak pilih kumpulan. Yang Amir alhamdulillah, berjalan dengan lancar. Yang Amirah nyee, hampeeeh! * tak tipu!

Apekaah, kesian anak buah yang lain. Moh anak-anak Johor sekalian, saya minta ampun :l tak buat kerja dengan baik, saya tak layaaak .__________________.

last2x, segala-galanya disettlekan oleh kakak pengiring kami yang sangatlah baik hati dan sporting!

Amiraaah untuk XPERT johor teruk! Jangan dok pilih dia lagi. pleasee, dia tak mampu :l

JOHOR A :)

Akhi Hasif *yang laju @__@
  • Dolah-Kapten kami yang hebaat!
  • Abir -tukang lari yang hebat. Haha.
  • Wan
  • Qawim
  • Izzat
  • Hidayah -Ketua yang best! Love you dayah!
  • Jihan-LRT :l
  • Najwa-BAS :l
  • Basyirah
  • Radhiah
#HAHAHA. ok stop.

No comments:

Post a Comment