03 November 2011

Tutti Frutti!


Salam alaik! :) Lama sangaaat tak post. kan kan kan kan kan?




Baiklah.

Amende gambar kat atas tuh?

Hahaha, semua dah tahu kan, mestilah TUTTI FRUTTI yang sedaaaap tuh!

nyum nyum nyum!

Ok.

Adala orang tukan dia kata... bila on fb..ramai kawan dekat jb mengambil gambar dengan cup tutti fruitttiiii..haha maybe bangga kut sebab tutti frutti first time ada dkt johor bahru.senang x yah p jauh.:)

Hahaha, baikkan kawan kita ni? Bagus betul! Saya sangat 'suka'kan dekat dia Ok whatever.
Just nak cakap, mungkin tutti frutti bagi dia adalah satu benda yang dia pandang macam Aiskrim goreng. HAHA. Materialiti betullah!

Bagi orang yang baru nampak logo TUTTI FRUTTI ni, mestilah dia rasa nak mencuba kan? Jadi, tak payah lah nak berbangga sangat kata pergi TUTTI FRUTTI dekat KL laa, ape branded la seeh =.='

Saya dengan ini nak cakap, tak payah la nak berlagak kaya ke? 'ops, atau mungkin saya ternampak awak bajet kaya' tapi mungkin pada awak, awak bukan nak menunjukkan. Sooo, dunia ni; diciptakan untuk SEMUAAA orang. Dan dari pelbagai ragam. Then, tak payahlah nak tayang awak pakai SIMPLY SITI ke, pergi NEW ZEALAND ke, awak pergi IKEA kee, awak ingat, ada orang kisah.

OPS, mungkin ada, tapi..HAHA. watever.
SAYA SANGATLAH BENCI ORANG YANG MENUNJUK!
PEACE :)

No comments:

Post a Comment