30 November 2011

Going to sixteen world !

Hello to all my readers !
*kalau ada yang baca laaa -,-

Today, ops. Tomorrow and a just a few hour more, I am going to sixteen's world!

Hwaa, it's so scary !

*Sejak bila cakap orang putih niih? Hailaa.

Ok, masuk dunia enam belas tahun ni, saya sangat lah Ya Allah, panjangkanlah umurku. Agar dapatlaah sambung ke IPT. mana tahu dapat bergelar penulis kee? Amiiin!

Sesekali nak jugaak rasa femees ni. Hrrm, tapi kalau dah femees ni bahaya sebenarnya kaan? Takut kalau hati ni lari dari Allah. DUSH !

Sungguh merbahaya.

Kalau ada orang kata nak hadiaah?

Haha, hadiah first mestilah nak KEYBOARD! hwaaa, tibe2 terasa minat nak main keyboard.
*Setakat taw lagu London Bridge je buat apa kaan?

Then, kalau ada yang pemurah tu,, bagilah hadiah AL-QURAN coz, Al-quran dah basah dek terkena air hujan sedangkan al-quran tu dalam khemah time jadi FC mukhayam darjah 4. Hmm, takpelaaa.

Next, nak apa ek? Let me thing, yang utama sekali ; adalah KASIH SAYANG dari hamba untuk hambanya.

SAYA SAYANG KORANG SEMUA LILLAH !

ok dah 12.01 pagi. HB jihaaan!

No comments:

Post a Comment