22 October 2010

Entah ar.

salam.
hey sekian lama tak BERkesah kat sinie an??
apa khabar??iman?sihat?
manusia ini menjadi rebutan kepada dua makhluk iaitu malaikat dan syaitan
setelah hampir 10 bulan hidup sebagai candidate PMR akhirnya lepas lah bebanan tuh..
tapi masih belum lepas sebagai hamba pada Nya.
alhamdulillah..

"dahulu senanglah nak target 9, tapi lepas dah jawab nie... nak cecah 7 pun susah"Amirah
tapi apa-apa pon ana harap yang terbaik lah..

"Jangan pernah berasa kecewa dengan apa yang kita peroleh di setiap usaha kita kerana apa yang kita dapat, itulah usaha kita"Sarah E

last keluar dewan tu rasa nak menjerit. Ya Allah!!! tapi yang bertambah Tension nyer bila orang datang ruamah jer.."camane? boleh target 9 tak?"
Time tu la ana tersenyum kumbang lah,kambing lah,ayamlah, macam-macam binatang ana boleh buat reaksi mereka. ye lah..kita ni kan khalifah.(alasan x munasabah langsung!)

16 0kt adalah hari yang paling menggembirakan bagi kami F8 Banat asrama. nahnu sambut birthday Mai dan meraikan saat terakhir Amirah di asrama, sekolah dan Malaysia. ish peritnya hati nie sebagai sahabat...! iyelah kita dah berkawan dari tadika(kan amie kan?)
17 tuh.. ana n amie dah kemas2x barang..dah lipat katil ish! belangkas tol budak 2 orang nie!! katil atas bawah! balik rumah pon nak kereta sama..(masalah)
suddenly cik ema datang.."Amie!!! cepat!! ibu dah sampai!"
"MAK OI!! BAWAK SATU FAMILY??BUKAN KER JEI IKUT??"
"jie mak jie amik la.."
"pergh memang tak malu"
hahaha... ramai dah banjir...
time tu la sume sakat..
"saba eh jie.."
he'eleh..buatpe nak nangis kan amie??


*last2x..banjir gak!!