01 August 2009

Happy Birthday Ayah..

salam,,TANGGAL 1 0G0S..wat the secret of this time??
agak sedey sikit la..
kerana apa???adeh..
perit woo!!


segala penat lelahmu akan ku balas dengan sebuah kejayaan ..
ayah x de kat cc..
selamat hari jadi ayah..
doakan kejayaan akq di dunia dan akhirat..


ayah lah yang ayah yang terbaik yang pernah akq jumpa(yela lagipun ader 1 ayah jer..hihihi)
photo_missayah95
ar..miss la ngan ayah..
raya balik tau..banyak nak citer..
em..befday ayah kat umah nie sunyi jer x de..la suara yang kuat berleter..
tegur dah solat belum..
"mentenet ayah"
wa..kitorg nie tak reti nak baut camtu..
tp..hadiah hari bapa ngan befday sama eh yah..hihihhi..
tp akq tau ayah x nak semua hadiah tu
tapi ayah nak hadiah yang tulus dari seorang puteri yang berupakan kejayaan di dunia dan akhirat...
akq dah buat yang terbaik untuk ayah..tapi..alhamdulillah ..akq rase macam first time pulak dapat cam tu..
tapi akq akan try buat ayah happy..hah luper..
em..x yahlah tunggu ayah balik..ingatkan tau..nak citer pasal H1N1..
yang semakin menular kat sekolah akq skg nie..


ayahlah ayah yang terhappy..moga tiada yang dirahsiakan di sebalik senyuman ayahtu..

No comments:

Post a Comment