31 January 2009

JUALAN!!!AND MALAM SEBELUM JUALAN

huhuhuhu assalamualaikum???mu pekabo sumenyer....ni byk nak citer wa!!!best sangat malam sabtu ari tu aku and najwa tido umah mirah...ala bkn sesaje jek...kitorang ade bende yang nak buat secara berkumpulan...iaitu......ala urusan kelab....sampai kat umah dier buat keje la gi kedai ...gunting-gunting,menampal,menebok,mengikat,ala memacam lagi..aku cadang nak wat gule kapas pastu kecikkan dier ala mcm kiter belah 4 and cocok kat lidi and ggulong...skali gi kedai takde sob2x takpe lah ...antara barang yang kami beli ialah...
  1. manila kad
  2. tepung brownies
  3. reben
  4. gule(sebagai ganti gule kapas)
  5. roti

tu je tapi duit kelab rm30 tu abes...tepung nak wat ape???ni la yang nak citer sangat ....

kami bertiga nie kecoh sesangat kat umah mirah tu ader aku najwa and mira jek family dier yang lain kat arab alo jgn risau umah nenek dier ader....mkn kat umah nenek dier....time nak gi makan tu ader la bajak...ala aku ni tak tkut pon ngah bajak sbb wat pe nak tkot....tapi bile perhatikan btol2x....mcm tentera israel nak hancurkan jiran kita...ya allah selamatkan kami ya allah dan juge saudara kami..

"allahumman surni ikhwanina minal mujahidina fi falastin3x"

kalau nak tau kami wat kek!!!kek coklat wa time buat tu macam umah anak dara kecohhh sangat ye la orang takot nak wat kek pas2 nak jual....kene wat lok2x sementara menunggu kek masak...kitorang guntig2x....tapi tak tekon hidung ni selalu terbau...ya allah serius aku kater mmg sedap!!!gambo dier nanti eh....sbb gambo dier kat najwa....

k lah salam....

No comments:

Post a Comment